Adatvédelmi-, és jogi nyilatkozat – ÁSZF

[vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Adatvédelmi-, és jogi nyilatkozat – ÁSZF

[/vc_column_text][dt_gap height=”20″][vc_accordion][vc_accordion_tab title=”1.) Általános rendelkezések”][vc_column_text]Jelen dokumentum a Lahra Kft. által működtetett www.motherlove.eu webcímen elérhető online termékkatalógusban történő vásárlás feltételeit tartalmazza. A www.motherlove.eu honlapon történő elektronikus rendelés leadással a jelen dokumentumban leírt feltételek szerint vásárlási szerződés jön létre a Lahra Kft. (továbbiakban Eladó) és a rendelést leadó magánszemély vagy cég (továbbiakban Megrendelő) között. A megrendelő, amikor regisztrál a motherlove.eu honlapon, elfogadja a jelenÁltalános Szerződési Feltételeket (továbbiakban ÁSZF).

Amennyiben megrendelője szeretne lenni a motherlove.eu honlapon található online termékkatalógusunknak, olvassa el az ÁSZF-et és kizárólag abban az esetben vegye igénybe a megrendelési lehetőségeket, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve.

Az ÁSZF hatályba lépésének az ideje a hozzáférhetőség kezdete.

Az ÁSZF a Lahra Kft. által, a www.motherlove.eu honlapon nyújtott kereskedelmi szolgáltatásokat igénybe vevő ügyfél és a Lahra Kft. jogait és kötelezettségeit tartalmazza.

A szerződés nyelve a magyar.

A motherlove.eu honlap üzemeltetője és a vevő között létrejött elektronikus szerződés nem tekinthető írásba foglalt szerződésnek, és nem kerül iktatásra, így később papír alapon nem kereshető vissza, nem lehet hozzáférni. Az elektronikus szerződéseink magatartási kódexre nem utalnak. Az elektronikus kontraktusban, ill. a megkötés és a későbbi kapcsolattartás során használt nyelv a magyar.

Az online termék-katalógus működésével, megrendelési és szállítási folyamatával kapcsolatos kérdéseit a „Kapcsolat” menüpontban található elérhetőségeinken teheti fel részünkre.

Az ÁSZF minden olyan ügyletre kiterjed, amelyet a vevő a cimkeplaza.hu honlapon keresztül történő megrendeléssel kezdeményez. A szerződés ráutaló magatartással jön létre: regisztráció és/vagy bejelentkezés után megrendelés elküldése a motherlove.eu honlapon keresztül. A megrendelés időpontja az az időpont, amikor a vevő a megrendelést a motherlove.eu honlapon keresztül eljuttatja a Lahra Kft-nek. A megrendelés akkor lép életbe, amikor a Lahra Kft. a megrendelést e-mailben, faxon vagy telefonon visszaigazolja. A motherlove.eu honlap rendszerének automata visszaigazolása nem egyenértékű a fent említett visszaigazolással!

A szerződés teljesítése a termékek átvételekor történik meg.

A Lahra Kft. fenntartja magának a jogot, hogy a jelen szerződési feltételeket módosítsa.

Ezen változások automatikusan kötelező érvényűek lesznek a Megrendelőre.

Megrendelő tudomásul veszi, hogy az itt leírtak be nem tartásával szerződésszegést követ el, melyért jogi felelősséggel tartozik. Megrendelő vállalja, hogy az általa jóváhagyott rendelésekben megrendelt árut tartalmazó küldemény átvételéről és kifizetéséről gondoskodik a választott szállítási és fizetési módnak megfelelően. Amennyiben a küldemény kézbesítése a Megrendelő hibájából meghiúsul, az ebből eredő többletköltségeket Megrendelő megtéríti az Eladó számára.

Eladó kijelenti, hogy az elektronikus úton történő értékesítéshez és az ehhez kapcsolódó csomagküldő tevékenységhez szükséges, a jogszabályban előírt feltételeknek megfelel. Eladó, interneten keresztül elektronikus úton a www.motherlove.eu honlapon keresztül értékesít.

A www.motherlove.eu honlapon mindenki adhat le megrendelést, aki nagykorú.

A www.motherlove.eu honlapon történő vásárláshoz regisztráció szükséges. Ön a regisztrációval elismeri, hogy a jelen Általános Szerződési Feltételeket elolvasta, és az abban foglaltakkal egyetért. Megrendelés leadása regisztrációt és/vagy belépést követően történhet a honlap online termék-katalógusának rendelés-leadási funkciójának segítségével, pontosabban a „Kosár”-ba gyűjtött, megrendelt tételek elküldésével, azaz a honlap fejlécén szereplő ikonra kattintva, majd az oldal legalján található „Tovább a pénztárhoz” gombra történő klikkeléssel.

A határidőket a visszaigazolásban közli az Eladó, amely visszaigazolás nem azonos a rendszer által küldött automatikus visszaigazolással. A „Kapcsolat” menüpontban megtalálható az Eladó elérhetősége, amely elérhetőségen keresztül a Megrendelő jelezheti szavatossági igényeit, egyéb kifogásait, vagy kérhet információt valamely termékről vagy megrendelésről.

A Lahra Kft-nél nemcsak a honlapon keresztül van lehetőség vásárolni. A Megrendelő rendelést leadhat a honlaptól független módon, azaz telefonon, faxon és e-mailben is, azonban ezen utóbbi vásárlási módozatokra (mivel nem a www.motherlove.eu honlapon keresztüli, regisztráció utáni vásárlási módozatok, azaz nem online vásárlás) a jelen ÁSZF nem vonatkozik! A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv, a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999 (II.5.) kormányrendelet, és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001.évi CVIII.tv. Rendelkezései az irányadók.

[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][vc_accordion_tab title=”2.) Üzemeltető adatai, cégadatok”][vc_column_text]Cégnév: Lahra Kft.

Székhely: 2013 Pomáz, Huszár utca 13A fsz/5.

Nyitva tartása: hétfőtől péntekig 8 30 – 16 30 –ig.

Honlap és online termékkatalógus árajánlat-kérési és/vagy megrendelési lehetőséggel: www.motherlove.eu

Adószám: 13370420-2-13

Cégjegyzékszám: Cg.13-09-100813

Cégjegyzéket vezető bíróság: Pest Megyei Bíróság, mint Cégbíróság

Email: info [kukac] boldogmama [pont] hu

Kapcsolattartó neve: Kuruczné Tatai Krisztina

Kapcsolattartó telefonszáma: 00 36 20 588 9411

[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][vc_accordion_tab title=”3.) Termék kínálat, termék kategóriák”][vc_column_text]A felső vízszintes menüsorban található termékkategória segítségével érheti el a Motherlove termékek teljes kínálatát. 3 termékcsoporton keresztül azonnal eljuthat egy adott termék szűkebb adatlapjára, ahol egy Ön által kiválasztott termékről informálódhat, részletes leírást, fényképeket, árakat láthat és akár közvetlenül meg is rendelheti azt. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! A megrendelt terméket a megrendelés időpontjában meghatározott áron garantáljuk. Az esetleges elírásokért, hibákért, téves adatokért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Mivel a megjelenített termék képek illusztrációként szerepelnek, ezért eltérhetnek a valóságtól, illetve a termékoldalakon található fotóknál színeltérések, méretbeli arány

eltérések, minta eltérések előfordulnak, amelyekért felelősséget nem vállalunk.

 

A kínált termékek az alábbiak szerint kategorizálhatóak:

  • Szülés előtt
  • Szülés után
  • Termékek babáknak

Mivel termékeinket a fogyasztói piacra értékesítjük,ezért a honlapunkon feltüntetett árak bruttó fogyasztói árak, amelyek minden esetben „ÁFA-t tartalmaznak”. Az összes termékünkre az ÁFA mértéke 2011. január 1-től 27%. Az árak nem tartalmazzák a szállítás díját.

Csomagolási költség a következőképpen kerül felszámításra:

GLS futárszolgálat költsége: bruttó 1230 Ft rendelési értéktől és darabszámtól függetlenül.

Nem számolunk fel szállítási költséget amennyiben a Megrendelő More Milk Plus tejserkentő kapszulát rendel.

Azon árucikkek esetében, melyek nem Eladó raktárkészletén vannak, nincs pontos készlet-nyilvántartási adat. Ennek értelmében csak a beszállítónak továbbított rendelést követően kap Eladó tájékoztató információkat a raktárkészlet mennyiségéről. Készlethiány esetén Eladó fenntartja a jogot Megrendelővel előzetes egyeztetést követően a megrendelés visszautasítására, illetve a szállítási határidő meghosszabbításra.

[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][vc_accordion_tab title=”4.) A megrendelés folyamata, menete és a vásárlás feltételei az interneten történő megrendelés esetén”][vc_column_text]Rendelési információk

A Lahra Kft-nél nemcsak a honlapon keresztül van lehetőség vásárolni. A Megrendelő leadhat rendelést a honlaptól független módon is, azaz telefonon, faxon és e-mailben is, azonban ezen utóbbi vásárlási módozatokra (mivel nem a www.motherlove.eu honlapon keresztüli, regisztráció utáni vásárlási módozatok, azaz nem online vásárlás) a jelen ÁSZF nem vonatkozik!

A honlapon keresztül azonban csak regisztráció és bejelentkezés után lehet vásárolni.

A megrendelések feldolgozása

A megrendelések feldolgozása munkanapokon történik 14 óráig.

A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség a megrendelés leadására, amennyiben az a munkaidő lejárta után történik, az azt követő napon kerül feldolgozásra.

Ügyfélszolgálatunk minden esetben telefonon vagy e-mailben visszaigazolja, hogy mikor tudja teljesíteni a megrendelését. Általános teljesítési határidő, a készletről kapható áruk esetében a visszaigazolástól számított 2 munkanapon belül.

A termékek adatlapján megjelenített képek megegyeznek a termék valóságos képével. Cégünk nem vállal felelősséget az esetleges technikai ismertetők a beszállító, vagy rajta kívül álló okok miatt történő előzetes bejelentés nélküli változása miatt. Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben. Részben történő teljesítés kizárólag a megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor!

[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][vc_accordion_tab title=”Rendelés menete”][vc_column_text]

  1. A megrendeléshez regisztráció és bejelentkezés szükséges. Amennyiben még nem regisztrált, kérjük, regisztráljon a honlap legalján található Bejelentkezés/Regisztráció opció linkjére kattintva. Vigyázzon az adatok helyességére, különösképpen a telefonszám és az e-mail cím pontos megadására, ugyanis ezek hiányában meghiúsulhat a kapcsolatfelvétel és megrendelés teljesítése. Az e-mailben történő visszaigazolás kézbesítésének hiányát okozhatja a rosszul megadott e-mail cím vagy a postafiókjához tartozó tárhely telitettsége. Bejelentkezett felhasználóként a „Bejelentkezés”/”Fiókom” linkek valamelyikére kattintva bármikor módosíthatja adatait (név, e-mail cím, telefonszám, számlázási név és cím, szállítási cím), jelszavát vagy törölheti regisztrációját.
  2. A megrendelni kívánt termékeket helyezze a Kosárba oly módon, hogy az adott terméknél adja meg a db-számot és klikkeljen a „Kosárba rakom” gombra. Vigyázzon a mennyiségi egység megadására. A vásárlás többi termékek hasonló módon történő kiválasztásával folytatódhat, így a kosárban több termék is szerepelhet. Ha valamelyik terméket törölni szeretné a kosárból, akkor a kosárban a termék megnevezése melletti kis piros x-re klikkelve megteheti azt.
  3. A Kosárban a „Megjegyzés” rovatába írhat bármilyen észrevételt, kérést, feltüntetheti Kuponkódját vagy Akciónk valamelyikének hivatkozási számát.
  4. A „Megrendelés elküldése” gombra klikkelve küldheti el a megrendelést.
  5. A www.motherlove.eu rendszertől automatikus visszaigazolást kap.
  6. A megrendelése onnantól érvényes, hogy a fentiek után telefonon vagy e-mailen felvesszük Önnel a kapcsolatot, pontosítjuk az adatokat, illetve visszaigazoljuk a rendelését! (az 5-ös pontban említett automatikus visszaigazolás nem egyenértékű a 6-os pontban található megrendelést véglegesítő, pontosító visszaigazolással!)

[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][vc_accordion_tab title=”Szállítási mód”][vc_column_text]Megrendeléseit a GLS futárszolgálat szállítja ki utánvéttel. 14:00 előtt leadott rendelések esetén másnap történik a kézbesítés, 14:00 után csak a 2. napon.

Fizetési mód és szállítási díjszabás

A kiszállítás munkanapokon történik, a pontos időintervallumot kizárólag a GLS diszpécsere tudja közölni csomagszám ismeretében. Amennyiben nem tartózkodnak a megadott címen, a GLS értesítőt hagy a címen, amelyen szerepel a következő csomag kézbesítési kísérlet időpontja.

A megrendelt terméket a kézbesítő GLS futárnak kell személyesen készpénzben fizetni. A fizetendő végösszeg a következőekből adódik össze: a visszaigazolt megrendelési összeg és az utánvétes szállítási díj végösszege.

Az utánvétes szállítási díj a GLS díjszabásának megfelelően kerül felszámításra.

Utánvétes díjak a megrendelt áruk tömegétől függetlenül: bruttó 1230 Ft.

A számlát a csomag tartalmazza. A számla tartalmazza a továbbszámlázott szállítási költséget is.

Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan

Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük.

[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][vc_accordion_tab title=”5.) Garancia, elállás, termékcsere, törvényi szabályozás”][vc_column_text]Jótállás

A számla egyben jótállási jegyként is szolgál, külön jótállási jegyet nem adunk. A garanciális ügyintézés további részleteire a PTK-ban, a 49/2003. (VII. 30.) GKM rendeletben, illetve a 151/2003 (IX. 22.) Korm. rendeletben foglaltak az irányadók. Reklamáció esetén kérjük, jelentkezzen a 06-26-525-148 telefonszámon vagy az info@boldogmama.hu e-mailcímen.

A termék cseréje

3 napos cseregarancia él, amennyiben a termék szavatossági ideje a vásárlásától számított 12 hónapon belül lejár, a vásárló kívánságára azt azonos típusú új termékre kell kicserélni. Ha cserére nincs lehetőség, a vásárló választása szerint a termék visszaszolgáltatásával egyidejűleg a vételárat vissza kell fizetni, vagy a vétel-árkülönbözet elszámolása mellett más típusú terméket kell részére kiadni. Ezt a fogyasztó dönti el. Ez esetben a garanciális szerviz 1-2 munkanapon belül megvizsgálja a terméket, majd a vásárló a következők közül választhat:

– Termék cseréje

– A termék árának visszafizetése

– A termék árának levásárlása más termékekre Egyéb törvényi szabályozások: Szavatosság: 49/2003. (VII. 30.) GKM rendelet Távollévők közötti szerződések: 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet Szavatosságra és jótállásra vonatkozó szabályok: 1959. évi IV. törvény

[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][vc_accordion_tab title=”Elállás joga (17/1999. (II. 5.) Kormányrendelet)”][vc_column_text]A hivatalos jogszabályok (A távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.)

Kormányrendelet 4.§ és 5.§) szerint az interneten vásárolt árucikkek esetén a vevő a szerződéstől az áru kézhezvételét követő nyolc napon belül indoklás nélkül elállhat. Ebben az esetben az eladó a kifizetett vételárat legkésőbb a visszaszolgáltatást követő harminc napon belül visszatéríti átutalással.

A termék csak az eredeti, bontatlan, sértetlen csomagolásban és számlával együtt szolgáltatható vissza!

Az eladó a termék visszaérkezését követően a kormányrendelet értelmében haladéktalanul, de legkésőbb 30 napon belül visszatéríti a termék vételárát a fogyasztó részére.

Jelen tájékoztató hiányában jogosult a vevő három hónap elteltéig gyakorolni az elállási jogát.

Az elállási jog gyakorlása esetén a vevőt a termék visszajuttatásának költségén kívül más költség nem terheli. Amennyiben a terméket felbontották, fogyasztását vagy használatát megkezdték, azaz bontott állapotban van, az eladó megtagadhatja az áru visszavásárlását.

Kivonat a 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet a távollevők között kötött szerződésekről szóló törvényből:

4. § (1) A fogyasztó a szerződéstől nyolc munkanapon belül indokolás nélkül elállhat.

(2) A fogyasztó az (1) bekezdés szerinti elállási jogát a) termék értékesítésére irányuló szerződés esetében a termék kézhezvételének napjától, ha eddig az időpontig nem kapta meg a 3. § szerinti írásbeli megerősítést, ennek kézhezvételétől számított nyolc munkanap elteltéig, legfeljebb azonban a termék kézhezvételének napjától számított három hónap elteltéig, b) szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetében a szerződéskötés napjától, ha eddig az időpontig nem kapta meg a 3. § szerinti írásbeli megerősítést, ennek kézhezvételétől számított nyolc munkanap elteltéig, legfeljebb azonban a szerződéskötés napjától számított három hónap elteltéig gyakorolhatja.

(3) Ha a 3. § szerinti írásbeli megerősítés kézhezvételére – a (2) bekezdés a) pontja szerinti esetben – a termék kézhezvételének napjától, illetve – a (2) bekezdés b) pontja szerinti esetben – a szerződéskötés napjától számított három hónapon belül kerül sor, ettől az időponttól számított nyolc munkanap elteltéig a fogyasztó akkor is elállhat, ha a termék kézhezvételétől, illetve a szerződéskötés napjától számított három hónapból kevesebb, mint nyolc munkanap van hátra.

(4) Írásban történő elállás esetén azt határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, ha a fogyasztó nyilatkozatát a határidő lejárta előtt elküldi.

(5) A vállalkozás köteles a fogyasztó által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríteni.

(6) A fogyasztó viseli az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A fogyasztót ezen felül egyéb költség nem terheli. A vállalkozás azonban követelheti a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. 5. § A felek eltérő megállapodása hiányában a fogyasztó nem gyakorolhatja a 4. § szerinti elállási jogot: a) szolgáltatás nyújtására vonatkozó szerződés esetében, ha az elállási határidő lejárta előtt a vállalkozás a teljesítést a fogyasztó beleegyezésével megkezdte;

b) olyan termék értékesítése, illetve szolgáltatás nyújtása esetében, amelynek ára, illetve díja a pénzpiac értékesítő által nem irányítható ingadozásától függ; c) olyan termék értékesítése esetében, amely a fogyasztó személyéhez kötött, illetve amelyet a fogyasztó utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza vagy gyorsan romlandó; d) hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépi szoftver példányára vonatkozó szerződés esetében, ha a csomagolást a fogyasztó felbontotta; e) hírlap, folyóirat és idő

szaki lap értékesítésére vonatkozó szerződés esetében; f) szerencsejáték-szerződés esetében.

Elállási jog gyakorlásának menete

Amennyiben élni szeretne elállási jogával annak jelzését megteheti a megadott elérhetőségeink valamelyikén írásban, vagy telefonon. Postai úton írásban történő jelzés alkalmával a postára adás időpontját vesszük figyelembe, telefonon történő jelzés alkalmával pedig a telefonon történő jelzését. Postai úton történő jelzés esetén feltétlenül ajánlott küldeményként adja fel jelzését, így tudja igazolni a postára adás dátumát. A megrendelt terméket postai úton, vagy futárszolgálat segítségével juttassa vissza cégünk címére. Fontos, hogy a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a Vásárlót terhelik, a portósan (utánvéttel) küldött csomagokat cégünknek nem áll módjában átvenni!

Kiemelten ügyeljen a termék rendeltetésszerű használatára, ugyanis a nem rendeltetésszerű használatából eredő károknak megtérítése a Vásárlót terheli!

A csomag cégünkhöz történő beérkezését követően, videó kamerával rögzítésre kerül a csomag kibontása, illetve a visszaküldött termék megvizsgálása. Erre az esetleges későbbiekben történő félreértések elkerülése végett van szükség. (például, hogy a visszaküldött termék sérült, vagy hiányos volt) A termék visszaérkezését követő harminc napon belül a Lahra Kft. visszatéríti a termék vételárát.

[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][vc_accordion_tab title=”6.) Adatkezelés”][vc_column_text]Az online termékkatalógus használata során a Lahra Kft. részére rendelkezésére bocsátott személyes adatokat bizalmasan kezeli, és nem adja ki további fél számára, kivéve abban az esetben amennyiben az a Lahra Kft. alvállalkozója. (Pl: Futárszolgáltat, a megrendelés kézbesítéséhez). A honlap böngészése folyamán technikai információk kerülnek rögzítése statisztikai célokból. (IP cím, látogatás időtartama, stb).

Ezen adatokat a Lahra Kft. kizárólag jogilag hitelesen indokolt, és alátámasztott esetben adja át a hatóságok részére. A szolgáltatás igénybe vételéhez cookie-k engedélyezése szüksé-ges. Amennyiben nem szeretné engedélyezni a cookie-k használatát, letilthatja a böngészője beállításaiban. Cookie-k tiltása esetén a szolgáltatás bizonyos elemei csak részben, vagy egyáltalán nem használhatóak. A cookie egy olyan fájl, amelyet a szerver küld a felhasználó böngészőjének, és amelyet a felhasználó számítógépe tárol. A cookieban személyes adat nem kerül tárolásra. A megrendelés folyamán rögzített adatokat a Lahra Kft. a megrendelés teljesítéséhez használja fel. Az egyes informatikai rendszerek által, a honlap oldalain leadott megrendelésből készült számla adatai a rendelés leadása folyamán magadott adatokkal rögzítésre, és tárolásra kerülnek a hatályos számviteli törvényben meghatározott időszakra.

A Lahra Kft. hírlevelek nem küld, ezért hírlevélre feliratkozásra nincs lehetőség.

Adatai törlését, módosítását bármikor kérheti írásban az info@boldogmama.hu e-mail címen.

[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][vc_accordion_tab title=”Záró rendelkezések”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row]

Utilizzando il sito, accetti l'utilizzo dei cookie da parte nostra. maggiori informazioni

Questo sito utilizza i cookie per fornire la migliore esperienza di navigazione possibile. Continuando a utilizzare questo sito senza modificare le impostazioni dei cookie o cliccando su "Accetta" permetti il loro utilizzo.

Chiudi